Palvelut

Tilauskuvaukset   Kisakuvaus & kuvapankki   Printit & taulut   Kotisivut & päivityspalvelut   Logot & kuvitukset   Lahjakortit

Tilauskuvaukset

Kuvaan tilauksesta hevoset, lemmikit, pienet tapahtumat, lapsikuvaukset sekä rippi-, ylioppilas-, valmistujais- ja hääpotretit. Erikoisosaamisenani on eläinkuvaus, ja lemmikit ovat tervetulleita myös mukaan potretteihin. Kaikki kuvaukset tehdään miljöössä, sillä minulla ei ole studiota käytössä.
En tällä hetkellä tee juhlakuvauksia.

Tilauskuvien hinnasto
Varaa kuvaus

Kisakuvaus & kuvapankki

Kiertelen Pohjanmaan kisoissa kuvaamassa oman kerkeämisen mukaan. Galleriasta löytyy kattava kuva-arkisto Etelä-Pohjanmaan ja lähialuiden ratsastuskilpailuista, hevos- ja eläintapahtumista sekä luonnosta ja eläimistä. Gallerian kuvat ovat myynnissä niin yksityisille, yrityksille, seuroille kuin mediallekin.

Kisakuvat ovat tilattavissa myös kuvatilaus.fi:n kautta 3kk ajan kisoista. Kuvatilaus.fi mahdollistaa verkkomaksut. Tämän jälkeen kuvat ovat ostettavissa vain kuvat.fi-tunnukselta.

Mikäli galleriasta ei löydy tarvitsemaasi kuvaa, ota yhteyttä. En julkaise läheskään kaikkia kuvia galleriassa.

Kuvapankki: tuulian.galleria.fi
Kuvatilaus.fi: tuulian.kuvatilaus.fi
Kuvien hinnasto

Printit ja taulut

Perinteiset paperikuvat, isommat printit ja taulut ovat mahtava vaihtoehto digitaalisille tiedostoille. Paperikuvat ja julisteet on myös mahdollista saada valmiiksi kehystettynä (kehys+5e työ).

Printit & taulut hinnasto
Taulukauppa: Valmiit eläintaulut
Kysy tarjousta

Kotisivut & päivityspalvelut

Teen kotisivut html-kielellä ja tarvittaessa kokoan sivut valmiiksi nettiin asti annettujen materiaalien pohjalta, mutta myös pelkän ulkoasun tilaaminen on mahdollista. Kotisivupaketteihin kuuluu myös opastus sivujen päivittämiseen, mutta mikäli haluat ulkoistaa päivitystyön, teen sivupäivityksiä joko kerta- tai kuukausihinnalla.

Huom! Kotisivupakettien hintaan ei kuulu webhotellia tai domainia, mutta autan tarvittaessa myös näiden hankinnassa.

Hinnasto ja mallityöt
Kysy tarjousta

Logot, kuvitukset & kuvankäsittely

Suunnittele myös logoja yrityksille, seuroille ja yksityishenkilöille. Kuvituksia digitaalisina ja paperisina. Kuvankäsittely-palvelussa kuvien valotuksen ja värien korjaus ja säätö, sävytykset ja pienten häiritsevien kohteiden poistaminen kuvista.

Hinnasto ja mallityöt
Kysy tarjousta

Lahjakortit

Lahjaideat lopussa? Lahjakortin voit ostaa jollain tietyllä palvelulla tai haluamallaan summalla, jolloin lahjansaaja voi käyttää lahjakorttinsa miten haluaa.

Ota yhteyttä!

Valokuvaus Tuulia N

Y-tunnus: 2609830-9
e-mail: tuulia.neli@gmail.com
puh. 044-2519177
     

@VALOKUVAUSTUULIAN